Tehnički pregled i registracija vozila Talija

Registracija vozila za 30 minuta, nalepnica bez odlaska u MUP, plaćanje čekovima na 5 rata i platnim karticama, izdavanje zelenog kartona…

Tehnički pregled Talija vrši registraciju svih vrsta vozila, tehničkog pregleda vozila, zaključivanje polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i izdavanje registracionih nalepnica direktno na tehničkom pregledu bez odlaska u MUP. Kod nas možete dobiti još i: zeleni karton, polise za putno zdravstveno osiguranje, kasko osiguranje, osiguranje stakala, kupoprodajni ugovori i ovlašćenja.Mi u TALIJI znamo da je novac danas veoma skup i da ga treba pametno iskoristiti. Zato smo vam omogućili registraciju vozila i tehnički pregled po najjeftinijim cenama u gradu, Beogradu.

Tehnički pregled Talija je preduzeće čija je osnovna delatnost vršenje usluga u oblasti registracije svih vrsta vozila, tehničkog pregleda vozila, zaključivanje polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i izdavanje registracionih nalepnica direktno na tehničkom pregledu.
Preduzeće poseduje dve linije za vršenje tehničkig pregleda vozila na istoj lokaciji, a samim tim omogućava korisnicima brzu i lakšu registraciju vozila.
Pre nego što zakažete tehnički pregled vozila kod nas možete da proverite ispravnost uređaja za zaustavljanje ( kočnice ) i izduvne gasove na vozilu potpuno besplatno.

0
Godina osnivanja
0 +
Zadovoljnih klijenata